Om Greenzone i Odsherred

Siden 2009 har Greenzone hjulpet med at løse mange forskellige typer have- og træfældningsopgaver i Odsherred, Holbæk og resten af Vestsjælland.

Din sikkerhed - vi er forsikret

Velkommen til Greenzones hjemmeside! Greenzone i Odsherred er et firma, der tilbyder alle ydelser inden for træfældningsbranchen, hvilket vi har gjort siden 2009. Firmaet har base i Nykøbing Sjælland og er ejet af Rasmus Petersen, der er uddannet ved Skovskolen i Nødebo. 

Vi står klar til at hjælpe med præcis den have- og træfældningsopgave, du har brug for assistance til, hvad enten det er træfældning, beskæring og topkapning eller hækklipning, rydninger og bortkørsel af affald. Alt personale er uddannet og godt klædt på til at udføre det nødvendige arbejde, og vi har selvfølgelig produktansvarsforsikring, så du som kunde altid er fuldt forsikret, hvis der mod forventning skulle gå noget galt. 

Vi står klar til at hjælpe både private- og erhvervskunder med de opgaver, der trænger sig på, hvor vi især har hjulpet mange sommerhusejere gennem tiden.

Vi står klar til at hjælpe i Nykøbing Sjælland, Odsherred, Holbæk og resten af Vestsjælland, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende snak! 

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte Greenzone, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde. Vi står altid klar til en uforpligtende snak om netop din situation med gode råd og vejledning.