Honning og biavl fra Lestrup

Udover at tilbyde hjælp inden for træfældning, producerer jeg også honning af egen biavl i Lestrup. Jeg har haft bier siden 2010 og er meget passioneret. Jeg laver to slags honning: Forårshonning, som er lys, frugtig og mild, og sensommerhonning, som er mørk i farven samt mere fyldig, kraftig og syrlig i smagen. Ønsker du at købe bifamilier eller dronninger, sælger jeg også dette.

Egen biavl og honning og biavl fra Lestrup

Egen produktion

Der høstes honning to gange om året, hvorefter jeg slynger det i et særligt rum, jeg har til dette på vores landsted.

Om honningen

Forårshonningen er lys, frugtig og mild, mens sensommerhonningen er mørk i farven samt mere fyldig og kraftig i smagen.

Om bierne

Jeg har omkring 20 bistader med rolige og arbejdssomme bier. Jeg sælger også bier, hvor jeg både tilbyder bifamilier og dronninger.

Vil du vide mere om vores biavl?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om min honning og biavl. Jeg ser frem til, at I smager honningen, og jeg håber, at I kan lide den.

Honning fra biavl i Lestrup

Honning og biavl i Lestrup

Mine bier henter deres pollen og nektar i Ulkerup Skov, samt frugttræerne i haven og de omkringliggende marker og enge på Egebjerghalvøen i det naturskønne Odsherred.

Jeg har haft bier siden 2010 og er meget passioneret. I dag har jeg ca. 20 bistader, som min familie kalder min Bifamilie, da de kræver meget tid og pleje for at opnå et godt og velsmagende produkt.

Min honning er et naturligt produkt og kan derfor indeholde rester af propolis og pollen.

Jeg leverer bl.a. honning til:

  • Sidinge Gårdbutik, hvor de sælger honning samt benytter det i flere af deres produktioner. Du kan besøge deres hjemmeside ved at klikke her
  • Riccos kaffebarer, hvor de sælger honning samt benytter det i deres brød og andet bagværk
  • Andre madsteder og restauranter

Med venlig hilsen
Rasmus Petersen

Kontaktoplysninger

Copyright © 2024 Greenzone