Arbejdsområder i Odsherred og omegn

Hos Greenzone løser vi mange forskellige typer opgaver inden for træfældningsbranchen i Odsherred, Holbæk og resten af Vestsjælland. Vores hovedområder er listet op nedenfor, men vi udfører f.eks. også pleje og planlægning af haver og grønne arealer.

Træfældning og beskæring i Odsherred

Træfældning i Odsherred og omegn

Greenzone i Odsherred udfører træfældning på alle tider af året, hvad enten det er forår, sommer, efterår eller vinter. Måske ønsker du træet fjernet, fordi det står til fare for at vælte, spærrer for solen eller blot står i vejen. Grundene er mange, men lige meget hvad står vi klar til at hjælpe!

Det er ikke altid ligetil at fælde et træ, så lad os hjælpe dig, så du kan slippe for besværet. 

Beskæring af træer og diverse

Har du et træ på din grund, som f.eks. skygger for vinduer, sol eller planter? Eller er træet begyndt at fylde så meget, så det rammer ind i bygninger? Så kan træbeskæring være en god løsning, hvis du ikke ønsker at fælde hele træet. 

Ved beskæring fjerner vi de grene, der måtte give gener for omgivelserne, og dermed kan træet stadig forblive i haven uden at skabe problemer.

Topkapning

Ved topkapning fælder vi træet fra toppen og ned – det er nemlig ikke altid, at en have er stor nok til, at træet kan blive væltet. Ved topkapning benytter vi os af klatreudstyr til enten at beskære træet delvist eller fælde træet helt, så der til sidst kun efterlades en stub. 

Så selvom din have måske ikke er stor nok, kan vi nemt og effektivt udføre topkapning uden nogen fare for omgivelserne.

Stubfræsning

Når træet er fældet, står stubben og roden tilbage. Det er ikke altid, at man ønsker, at denne skal stå tilbage, da det f.eks. kan give problemer, når græsset skal slås – eller måske ønsker man noget nyt i haven, hvor træet stod før. 

Ved stubfræsning slipper du af med træstubben på en billig, let og skånsom måde i forhold til traditionel opgravning. Vi står klar til at fræse alle størrelser stubbe for dig!

Hækklipning

En flot hæk giver et godt førstehåndsindtryk, og derfor tilbyder vi at holde styr på din hæk med professionel hækklipning, så den altid fremstår nydelig og velholdt. 

Hvor ofte, din hæk skal klippes, afhænger af hvilken type hæk, du har, men den skal i hvert fald klippes mindst én gang om året. Vi sørger selvfølgelig for at samle affaldet pænt sammen, og hvis du ønsker det, kører vi det også gerne bort.

Rydninger og bortkørsel

Vi står klar til at hjælpe med at rydde bevoksninger på grunde, i haver, bede m.m. og derefter køre affaldet væk. Rydningsopgaver er meget individuelle, og derfor kommer vi gerne ud og tager en snak med dig samt besigtiger opgaven, inden vi går i gang. 

Vi kan bl.a. hjælpe med rydning og bortkørsel af eksisterende anlæg som fliser, fældning og haveaffald, og vi sørger altid for at sortere affaldet efter gældende love og krav.

Flishugning

Når dit træ er fældet, kan det være, at du ønsker at genanvende det – her er flishugning en god løsning! Ved flishugning hugger vi grene og træstammer til flis, som bl.a. kan anvendes i havens bede.

Hvis du blot vil af med grenene, er flishugning også en god metode til at gøre arbejdet lettere på. Flishugning er nemlig en miljøvenlig måde at komme af med affaldet på, da det indgår i naturens kredsløb.

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte Greenzone, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde. Vi står altid klar til en uforpligtende snak om netop din situation med gode råd og vejledning.